Karatay Science High School

Our school has been awarded with eTwinning School label 2021-2022 and this is a great achievement for our school.Konya's different high school KFL has put its signature on successful works and has demonstrated its success with both eTwinning and Erasmus + projects for the last 4/5 years. Currently, education continues with 32 teachers and 444 students. Erasmus + project, which has become one of the good practice examples and after the quality labels we received as a result of qualified eTwinning projects and now, as Karatay Science High School, we take our place as "eTwinning school" among the qualified and distinguished schools of Europe.

We would like to thank our administrators, teachers, parents and valuable students.

Okulumuz 2021-2022 eTwinning Okulu etiketi ile ödüllendirilmiştir ve bu okulumuz için büyük bir başarıdır. Konya'nın farklı lisesi KFL başarılı işlere imzasını atmış ve son 4/5 yıldır gerek eTwinning gerek Erasmus+ projeleriyle başarılarını ortaya koymuştur. Halen 32 öğretmen ve 444 öğrencisiyle eğitim öğretime devam etmektedir. İyi uygulama örnekleri arasında yer almaya hak kazanmış Erasmus+ projesi ve nitelikli eTwinning projeleri sonucunda aldığımız kalite etiketlerinden sonra şimdi de Karatay Fen Lisesi olarak Avrupa'nın nitelikli ve seçkin okulları arasında ''eTwinning okulu'' olarak yerimizi alıyoruz.

İdarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

17.04.2021 642