ERASMUS+ KA1 personel hareketliliği projesi çalışmaları.

ET;GA

EĞİTİMDE TEKNOLOJİ; GÜCÜN ADRESİ

Öğrenme ve öğretme sürecinde web 2.0  araçlarının kullanımı, mobil uygulamalar, masaüstü programları ve elektronik ürünler, multimedya öğretme içeriği oluşturulması, öğrenme için video yapımı ve düzenleme konularında, mobil cihazları derslerimize  entegre etmeyi, facebook ve edmodo gibi platformları  kullanmayı, BİT´lerin kullanımı, derslerimizi daha eğlenceli ve etkileşimli hale getirecek web platformları ve uygulamaları, oyun tabanlı platformlar üzerinden öğrenmeyi, öğretim amaçlı instagram kullanımı, öğrenmeyi kolaylaştırmak için görsel kaynaklar yaratmayı, sosyal bir sınıf yönetmeyi, google formları kullanmayı, e-güvenli bir sınıf geliştirilmesi; Öğrencilerin, güvenli ve sorumlu sosyal kullanıcılar olmalarının  yanı sıra dijital okur olmalarını  öğretmeyi öğrenerek edindiğimiz bu kazanımları ülkemizde ve okullarımızda nasıl gerçekleştirebiliriz, nasıl yüksek verim alabiliriz diye Karatay Fen Lisesi olarak  hazırladığımız projemiz ERASMUS+ Ka1 Personel Hareketliliği Eğitimde Teknoloji Gücün Adresi, Ulusal Ajans tarafından kabul edilmiş, hibe almaya hak kazanmıştır.

Proje Yasal Temsilcisi Okul Müdürü Hayrettin ÇİMEN, Proje İrtibat Kişisi İngilizce Öğretmeni Emel YAVUZ, Proje Yürütme Ekibi Rehber Öğretmen Şehnaz GÖK, İngilizce Öğretmeni İsmail MANGIRCI ve Eğitim Çalışmalarına Katılacak Öğretmenlerimiz Biyoloji Öğretmeni Miyase ÖZÜCAN, Matematik Öğretmeni Tuba ATEŞ, Fizik Öğretmeni Özgül BOZLAR'dan oluşan ekibe çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

28.10.2018 1855

etgaetgaetgaetgaetga